29.06.2013.

NIKOLA BADEV - Georgi Sugarev

a1 Nikola Badev - Georgi Sugarev
a2 Nikola Badev - Nevesto, licno bre kaleso

b1 Nikola Badev - Kicice bujna, golema
b2 Nikola Badev - Jaze sigo sakam, mamo

JUGOTON  EPY-3568  1966


1 коментар:

  1. Секоја чест за големиот Никола Бадев со неговиот кадифен глас. Едноставно, извонреден глас и интерпретација.

    Поздрав од Скопје М а џ о

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...