24.10.2014.

Женската пејачка група БАПЧОРКИ - Песна за Мирка Гинова

a1 Pesna za Mirka Ginova  
a2 Viјena loza, viјena
      
b1 Maliheri pukaja
b2 Krivoto         

PGP RTB EP 12996 1976


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...