07.08.2013.

Duet ATINA APOSTOLOVA i NIKOLA BADEV - Idi draga, traži novu sreću

a1 Duet Atina Apostolova & Nikola Badev - Idi draga trazi novu srecu
a2 Duet Atina Apostolova & Nikola Badev - Dodji draga vrati mi se ti

b1 Duet Atina Apostolova & Nikola Badev - Tudja je moja ljubav
b2 Duet Atina Apostolova & Nikola Badev - Ostala je samo moja ljubav

EDK 5322


1 коментар:

  1. ВО СЕЌАВАЊЕ НА ГОЛЕМИОТ УМЕТНИК НИКОЛА БАДЕВ КОЈ Е РОДЕН НА УТРЕШЕН ДЕН 08.08.1918 ГОДИНА ВО С. ГЛИШИЌ КАВАДАРЕЧКО.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...