02.08.2013.

Ansambl TANEC - Ritam i zvuk

2 коментара:

 1. Благодарност за овој историски документарен филм за ансамблот ТАНЕЦ од Скопје, од времето кога во него членувале: Благоја Петров - Караѓуле, Васка Илиева, Александар Сариевски - како тапанџија,Тале Огненовски - кларинет,Дојчин Матевски - ороводец и др.

  Поздрав од Скопје М а џ о

  ОдговориИзбриши
 2. Hvala Madžo,

  Postovaoci TANEC-a a ja sam jedan od njih trebalo bi da ovaj film imaju u svojoj kolekciji

  Veliki pozdrav

  ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...