05.03.2013.

Duet TOMOVSKA ~ MANČEVSKI - Za tebe živeam

A1  Duet Tomovska & Mančevski - Za tebe živeam
A2  Duet Tomovska & Mančevski - Ti, ubava devojko

B1  Duet Tomovska & Mančevski - Pijan idam, majko
B2  Duet Tomovska & Mančevski - Ne se fakaj Done, Donke

PGP RTB EP 12 713


2 коментара:

  1. Убави македонски песни со извонредниот дует Томовска - Манчевски и мајсторот на хармоника Кочо Петровски. Секоја чест за мајсторите на својот занает и музичкото творештво што ни го оставија.

    Поздрав и благодарност од Скопје М а џ о

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala Madžo,

    Pozdrav i za tebe od ekipe sa bloga

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...