19.04.2016.

Пирински ГРИВАЦИ - Во нашето село

 01 Во нашето село
02 Направила мома ладна меана
03 Ветеро вее
04 Мома войвода
05 Дали танка снага немам
06 Що е това в планината
07 Дайте вино
08 Собрали се комитите
09 Заспало девойче
10 Ой кажи, кажи, моме Калино
11 По полето
12 Девойче, тенко високо
13 Седнала Радка да ткае
14 Моли се на Бога, Севде

PG 03


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...