01.03.2016.

Пирински ГРИВАЦИ - Собрали се триесе бекяра

 01 Невено мори
02 Собрали се триесе бекяра
03 Дай ми моме ключовето
04 Стега се лудо
05 Стани, моме
06 Стига си одил бре, синко
07 На столче седам
08 Айде, провикна се Ильо Малешевски
09 Само се чуда
10 Пиле ле, Стано
11 Ти беше снощи за вода
12 Айде, запеяли
13 Пита ли, моме, вашите
14 Садила мома ядено лозе

PG 02


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...