11. 6. 2013.

Duvački orkestar DURMIŠA ISMAILOVIĆA - Kola





















A1 Romski čoček       
A2 Leštarsko kolo

B1 Ribaševinsko kolo  
B2 Durkovo kolo

Jugoton EPY 44529

5 коментара:

  1. Muzika sa ovog albuma ne pripada orkestru Durmisa Ismailovica, vec orkestru Fejata Sejdica, a pesme su neke od pesama koje je svirao Fejat Sejdic u albumu "Kad jeknu Dragacevske trube". Ljupce zamolio bi te da ispravis ovo.

    ОдговориИзбриши
  2. Ja imam A1 i B1, ali nisam siguran da li je to to.

    ОдговориИзбриши
  3. Ja se u trube razumem k'o u praščeva m.da pa svašta može da mi se podmetne. Aca je nas drugar - ne verujem da nam je namerno poslao pogrešne snimke...a možda ti i nisi u pravu?
    Proveriću o čemu se radi

    ОдговориИзбриши
  4. Pa ne bi ja pisao da nisam proverio, eto napisao sam i u kom se albumu nalaze pesme. A i prepoznajem Fejatov zvuk, posto slusam trubace stalno. U svakom slucaju bih voleo da Aca posalje prave pesme, posto nemam taj album.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман18. јун 2013. 15:49

    Moram prvo da se malo našalim:Ako ovo svira Fejat Sejdić,kao što kaže Srbijanac,onda sam ja admiral mađarske flote.U novembru sam postavio:Romski čoček i Ribaševinsko kolo na YouTube.Nalaze se na albumu"Kad jeknu Dragačevske trube"Na slikama sa tog albuma se vidi,strana1 treći po redu Romski čoček,Duvački orkestar D.Ismailovića,strana2 Ribaševsko kolo,mada mu je pravi naziv Ribaševinsko,Duvački orkestar D.Ismailovića.Inače i bez tog albuma sam znao ko svira.U svoje vreme,često su puštana na talasima radio Zaječara.Moj drug koji radi u radio Zaječaru,mi je i presnimio singlicu,po mojoj narudžbini.Da kažem da ni najmanje nisam ljut na Srbijanca.Naprotiv,drago mi je što i on voli ovu vrstu muzike.Poručio bih mu kroz onu narodnu izreku:Čovek se uči dok je živ.Pozdrav za Srbijanca,za Ljupčeta i sve ljude širom sveta.Linkovi za YouTube iz novembra http://www.youtube.com/watch?v=adV0bfSJ-Zw http://www.youtube.com/watch?v=TFY9EzWem4Q

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...