18.02.2013.

SAVA i STANIMIR JEREMIĆ - Kola

a1 Sava i Stanimir Jeremic - Borino kolo
a2 Sava i Stanimir Jeremic - Aleksinacko kolo
a3 Sava i Stanimir Jeremic - Razanjsko kolo
a4 Sava i Stanimir Jeremic - Rumenka kolo
a5 Sava i Stanimir Jeremic - Tipografsko kolo

b1 Sava i Stanimir Jeremic - Banjski cacak
b2 Sava i Stanimir Jeremic - Vranjanka kolo
b3 Sava i Stanimir Jeremic - Carevka kolo
b4 Sava i Stanimir Jeremic - Moravac
b5 Sava i Stanimir Jeremic - Pravo oro

KOLA  1974


1 коментар:

  1. Убави народни кола во стилот на Радојка и Тине Живковиќ со кои мајсторот на фрула - Сава Јеремиќ доста соработуваше.

    Поздрав од Скопје М а џ о

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...